Българският Кардиологичен Институт постоянно търси изключителни хора, които споделят идеите и ценностите ни. Всички специалисти и медицински сестри в БКИ са посветени на идеята да подобряват живота на пациентите и този общ идеал обединява екипите ни в стремеж към усъвършенстване.

БКИ редовно обявява свободни работни места за млади и интелигентни лекари, включително новозавършили, които искат да се посветят на кардиологията и особено на интервенционалната кардиология. Не е задължително да знаете кардиология, ние ще Ви научим! Задължително е да бъдете възприемчиви и готови за обучение, да имате устойчива психика и голямо желание за работа. Ще бъдете обучавани от водещи български лекари, както и от специалисти от Франция, Италия и Чехия. Първоначалното обучение се осъществява в Специализирана болница за активно лечение по кардиология – Плевен, но кандидатите могат да бъдат от цялата страна. Общи познания по английски език и компютри са силно желателни, но не са задължителни.

Изпратете своите автобиография и сканирани дипломи, както и всеки документ, който прецените, че може да ни даде допълнителна полезна информация за Вас.

Моля, изпращайте документите си само по e-mail на: jobs@b-c-i.eu