10 причини да изберете клиниките на Българския Кардиологичен Институт като най-добро място за лечение

  1. Предлагаме медицински грижи на световно ниво, използвайки най-модерните оборудване и технологии.
  2. Предоставяме доказано най-успешната методика за лечение на сърдечносъдови заболявания.
  3. В клиниките работят екипи от водещи чуждестранни специалисти от страни с доказана успешна кардиологична практика като Франция, САЩ, Република Чехия, Германия, Италия, Белгия, Швейцария. Българските пациенти се лекуват от изтъкнати кардиолози на световно ниво, без да е необходимо да пътуват извън страната.
  4. Болниците ни са с най-висока акредитационна оценка от Министерството на здравеопазването.
  5. Отлични условия и материална база – стаите са климатизирани, леглата са от най-висок клас, трикомпонентни и с индивидуален електрически дистанционен контрол на положението, с ергономични матраци.
  6. В стаите има кабелна телевизия и високоскоростен интернет с достъп от всяко легло.
  7. Храната е прясна и здравословна; менюто следва три режима на хранене – за диабетици, за пациенти със сърдечносъдови заболявания и за общ диетичен режим.
  8. За улеснение на пациентите има асансьори, които директно водят до приемните кабинети.
  9. Разположението на болниците е в по-тихите квартали, далеч от шума на града и в достатъчна близост до центъра, за да бъдат осигурени възможно най-спокойно лечение и възстановяване за пациентите.
  10. Сигурността и спокойствието са 100% гарантирани – достъпът до сградите ни се контролира чрез система от магнитни карти и дигитални камери

Благодарение на ежедневното тясно сътрудничество с европейски кардиологични болници и редовните тримесечни одити на Европейското кардиологично дружество, мрежата на БКИ няма еквивалент в съотношението между качество и цена на услугата – така осигуряваме оптималното решение за Вашето сърдечно здраве.